Deskundig advies op maat
Vergoeding bij alle zorgverzekeraars
Altijd inzicht met Mijn Olmed

U kunt in de webshop van Louisana Bodyfashion het volledige assortiment protheselingerie, badmode, sportkleding en nachtmode voor dames met een prothese bekijken en bestellen: www.louisana.nl.

Ons zusterbedrijf Louisana Bodyfashion te Rotterdam is een speciaalzaak voor lingerie, badmode, nachtmode en sportkleding voor vrouwen die een borstprothese dragen. De medewerkers van Louisana zijn ervaringsdeskundigen, zodat zij als geen ander weten waar u mee te maken heeft en wat uw wensen zijn. In de webshop van Louisana kunt u het assortiment lingerie, badmode, sportkleding en nachtmode bekijken en direct bestellen: www.louisana.nl.

Borstprothesen

Louisana beschikt over een breed assortiment borstprothesen. Omdat elke vrouw anders is, bieden ze verschillende soorten en modellen in lichte en donkere huidskleuren aan. Demammacare adviseuses helpen u graag met het kiezen van de meest geschikte prothese, voor de korte of lange termijn. Een goede prothese kiezen kost tijd en die maken zij graag voor u vrij. In een persoonlijk gesprek komt alle informatie aan bod en staan uw wensen en vragen centraal.

Lingerie en badmode

Louisana biedt ook een uitgebreide collectie lingerie en badmode aan, speciaal geschikt voor dragers van een borstprothese. Hierdoor kunt u genieten van goede steun en maximale bewegingsvrijheid. De collectie heeft voor elk wat wils: van sportief tot klassiek en van functioneel tot elegant.

Erkende specialist

Louisana Bodyfashion is erkend door de Stichting Erkenningsregeling Leveranciers Medische Hulpmiddelen. Dit betekent dat u bij hen kunt rekenen op deskundig advies en producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Alle mammacare adviseuses hebben de landelijke opleiding van SEMH gevolgd, waardoor ze specialist zijn in het aanmeten en advies geven over borstprothesen en prothese lingerie.

Een speciaalzaak voor lingerie, badmode, nachtmode en sportkleding voor vrouwen die een borstprothese dragen.

Ga naar louisana.nl

De webshop voor compressiekousen, sportcompressie aan- en uittrekhulpmiddelen en meer!

Ga naar olfit.nl
telefoon