Deskundig advies op maat
Vergoeding bij alle zorgverzekeraars
Altijd inzicht met Mijn Olmed

Onze werkwijze en kwaliteit voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Als Olmed zijn we trots op onze toewijding aan het bieden van hoogwaardige zorg en ondersteuning aan onze patiënten. We streven ernaar om onze  patiënten de best mogelijke zorgervaring te bieden. 

De beste compressietherapeuten

Wij bestaan uit 4 hoofd Olmed vestigingen in Leiden, Spijkenisse, Maastricht, Vlissingen en diverse aanmeetlocaties verspreid door Nederland. Dit garandeert snelle en efficiënte service, zodat u snel geholpen wordt.

Onze compressietherapeuten houden spreekuren op verschillende locaties en werken nauw samen met specialisten, huisartsen en ergotherapeuten.  Zo zorgen we voor een optimaal hulpmiddel dat volledig is afgestemd op uw persoonlijke behoeften. U kunt ons, naast op onze 4 vestigingen, vinden in ziekenhuizen, verzorgingshuizen en gezondheidscentra in uw buurt.

We bieden hulpmiddelen van de hoogste kwaliteit door samen te werken met toonaangevende bedrijven in de compressietherapie. Deze samenwerking leidt tot klantgerichte innovatie, zodat u altijd kunt vertrouwen op de nieuwste producten.

Ons kwaliteitskeurmerk 

Olmed is een SEMH gecertificeerd bedrijf en voldoet daarmee aan de meest uitgebreide kwaliteitseisen op het gebied van hulpmiddelenzorg, waaronder therapeutisch elastische kousen, wond- en compressiezorg. Dit is een eis van de belangrijkste zorgverzekeraars. Elk jaar controleert de SEMH of we aan deze eisen voldoen. 

SEMH staat voor Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen. De SEMH is een onafhankelijke stichting die leveranciers van medische hulpmiddelen erkent.

“De door de SEMH erkende leverancier is de professional die door opleiding en jarenlange ervaring precies weet hoe te handelen. De erkende leverancier levert een hulpmiddel dat goed is afgestemd op de zorgvraag en blijft ervoor zorgen dat het hulpmiddel past bij uw behoefte. Zo controleert de leverancier ook nadien of de juiste oplossing is gekozen.

De SEMH erkende leverancier is aangesloten bij een onafhankelijke klachtencommissie. Mocht u een klacht hebben over de dienstverlening van de leverancier en u komt er samen niet uit, dan kunt u uw klacht indienen bij de onafhankelijke klachtencommissie.” (Bron: www.semh.info) Olmed is aangesloten bij de onafhankelijke klachtenregeling erisietsmisgegaan.nl.

Lees meer op de website van de SEMH: https://www.semh.info/olmed/

Kwaliteit waarborgen

Olmed heeft het keurmerk van SEMH voor het opstellen van de eisen, en werken nauw samen met NLNet (patiëntenorganisatie) en NVCZ (branche- en beroepsvereniging). Alle therapeutisch elastische kousen die wij aanbieden voldoen aan verschillende kwaliteitseisen. Zoals CE kenmerk, Ral geclassificeerd en staan op de lijst van Bernink

Vergoeding van uw hulpmiddel

Voor de hulpmiddelen die we leveren en die onderdeel zijn van de basisverzekering of de Wet langdurige zorg, hebben we overeenkomsten met alle zorgverzekeraars en zorgkantoren. Ook maken we afspraken met ziekenhuizen en instellingen over hulpmiddelen die geleverd worden in het kader van medisch specialistische zorg. We streven naar een goede prijs-kwaliteitverhouding en treden op als partner van het ziekenhuis of de instelling. Of u voor vergoeding in aanmerking komt, hangt af van uw indicatie, eigen bijdrage, maximumvergoeding en eigen risico. Informeer bij uw compressietherapeut en bekijk uw polis en het Reglement Hulpmiddelen van uw zorgverzekeraar voor meer informatie.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor het aanmeten van therapeutisch elastische kousen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Aantrekhulpmiddelen

Met een geschikt hulpmiddel kunt u zelfstandig en met weinig kracht uw steunkousen aan- en uittrekken.

Meer informatie

De webshop voor compressiekousen, sportcompressie aan- en uittrekhulpmiddelen en meer!

Ga naar olfit.nl
telefoon