Deskundig advies op maat
Vergoeding bij alle zorgverzekeraars
Altijd inzicht met Mijn Olmed

Ontdek en ons uitgebreide assortiment aan zwangerschapscompressiekousen op onze website, Olfit.nl.

Aangenaam en comfortabele steun

Tijdens de zwangerschap kunt u last krijgen van uw benen. Denk aan dikkere enkels, gezwollen, vermoeide benen en zwangerschapsoedeem of spataderen. Een zwangerschapspanty of zwangerschapskousen met compressie geven uw benen en buik aangenaam en comfortabele steun. In sommige gevallen zijn er aangemeten therapeutisch elastische kousen noodzakelijk, op advies van een arts of specialist. U kunt hiervoor een afspraak maken bij Olmed, of lees hier meer over op onder informatiepagina therapeutisch elastische kousen.

Fitte benen

De graduele afnemende druk die van de enkel naar het hogere deel van uw been wordt uitgeoefend, speelt een cruciale rol in het stimuleren van de bloedcirculatie en het bevorderen van de afvoer van vocht. Dit mechanisme helpt effectief bij het verminderen van zwellingen in uw benen en het voorkomen van dikke enkels. Onze zwangerschapspanty’s zijn speciaal ontworpen om uw benen de hele dag door fit en energiek te houden. Bovendien bieden ze uitstekende ondersteuning en verlichting bij lichte spataderen. Door het dragen van deze panty’s ervaart u niet alleen minder ongemak, maar verbetert u ook uw dagelijkse comfort tijdens de zwangerschap.

Op Olfit.nl kunt u niet alleen terecht voor alledaagse compressiekousen, maar ook voor specifieke varianten zoals reiskousen, zwangerschapskousen en sportcompressiekousen. Bezoek onze webshop voor meer informatie en om de kous te vinden die het best bij uw behoeften.

Aantrekhulpmiddelen

Met een geschikt hulpmiddel kunt u zelfstandig en met weinig kracht uw steunkousen aan- en uittrekken.

Meer informatie

De webshop voor compressiekousen, sportcompressie aan- en uittrekhulpmiddelen en meer!

Ga naar olfit.nl
telefoon