Deskundig advies op maat
Vergoeding bij alle zorgverzekeraars
Altijd inzicht met Mijn Olmed

U kunt ons uitgebreide assortiment aan aan- en uittrekhulpmiddelen, verzorgingsproducten, wasmiddel en huidlijm bekijken en bestellen op onze website; www.olfit.nl.

Bij Olmed begrijpen we dat het aantrekken van therapeutisch elastische kousen of compressiekousen een uitdagende taak kan zijn. Daarom bieden we u een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen aan die het proces vereenvoudigen. Of u nu thuis bent, onderweg of op reis, onze aan- en uittrekhulpmiddelen zorgen ervoor dat u zelfstandig en met minimale inspanning uw therapeutisch elastische kousen of compressiekousen kunt hanteren.

Bekijk onze instructievideo’s om de juiste technieken te ontdekken voor het aan- en uittrekken van uw kousen, met of zonder hulp en/of hulpmiddel.

Diverse hulpmiddelen voor elke behoefte

Ons assortiment bevat hulpmiddelen voor zowel kousen met een open als gesloten teen, en zelfs voor armkousen. Elk product is zorgvuldig geselecteerd om efficiëntie en gebruiksgemak te garanderen. Wilt u weten welk hulpmiddel het best bij uw situatie past? Probeer onze online keuzehulp.  

Aantrekhandschoenen voor extra gemak

Maak het proces van het aantrekken van uw kousen nog eenvoudiger met onze speciale aantrekhandschoenen. Deze handschoenen bieden extra grip en beschermen uw kousen tegen beschadigingen door scherpe nagels of sieraden.

Speciaal wasmiddel 

Het onderhoud van uw therapeutisch elastische kousen of compressiekousen is essentieel voor hun duurzaamheid. Wij bieden speciaal ontwikkelde wasmiddel aan, geformuleerd voor het reinigen van therapeutisch elastische kousen, waardoor ze langer mooi en functioneel blijven.

Verzorgingsproducten 

Omdat therapeutisch elastische kousen gevoelig zijn voor vetten en zalven, bieden wij huidverzorgingsproducten die snel intrekken en niet vet zijn. Deze producten zijn ideaal om uw benen te verzorgen zonder de kwaliteit van uw kousen te compromitteren.

Op Olfit.nl kunt u niet alleen terecht voor aan- en uittrekhulpmiddelen en compressiekousen, maar ook voor specifieke varianten zoals reiskousen, zwangerschapskousen en sportcompressiekleding. Bezoek onze webshop voor meer informatie en om de kous te vinden die het best bij uw behoeften.

Aantrekhulpmiddelen

Met een geschikt hulpmiddel kunt u zelfstandig en met weinig kracht uw steunkousen aan- en uittrekken.

Meer informatie

De webshop voor compressiekousen, sportcompressie aan- en uittrekhulpmiddelen en meer!

Ga naar olfit.nl
telefoon