SEMH erkend

Olmed is een SEMH gecertificeerd bedrijf en voldoet daarmee aan de meest uitgebreide kwaliteitseisen op het gebied van hulpmiddelenzorg, waaronder therapeutisch elastische kousen, wond- en compressiezorg.

SEMH staat voor Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen. De SEMH is een onafhankelijke stichting die leveranciers van medische hulpmiddelen erkent.

“De door de SEMH erkende leverancier is de professional die door opleiding en jarenlange ervaring precies weet hoe te handelen. De erkende leverancier levert een hulpmiddel dat goed is afgestemd op de zorgvraag en blijft ervoor zorgen dat het hulpmiddel past bij uw behoefte. Zo controleert de leverancier ook nadien of de juiste oplossing is gekozen.

De SEMH erkende leverancier is aangesloten bij een onafhankelijke klachtencommissie. Mocht u een klacht hebben over de dienstverlening van de leverancier en u komt er samen niet uit, dan kunt u uw klacht indienen bij de onafhankelijke klachtencommissie.” (Bron: www.semh.info) Olmed is aangesloten bij de onafhankelijke klachtenregeling erisietsmisgegaan.nl.

Lees meer op de website van de SEMH: https://www.semh.info/olmed/