Over Olmed

Olmed is al 50 jaar toonaangevend specialist in therapeutisch elastische kousen (in de volksmond ook wel steunkousen genoemd). U kunt bovendien bij ons terecht voor sportcompressiekousen, braces, steunzolen en borstprothesen.

Nieuwe naam

Olmed, voorheen Oldekamp Medisch, heeft sinds 1 juni 2018 een nieuwe naam en uitstraling. We blijven dé specialist in therapeutisch elastische kousen met service vanuit het hart van ons familiebedrijf. Maar dan met een frisse, moderne uitstraling!

Samenwerking

Ons team gespecialiseerde bandagisten gaat samen met u op zoek naar de best passende oplossing. We geven u advies op maat en leveren moderne producten die gezien mogen worden. Olmed werkt bovendien nauw samen met diverse artsen, medisch specialisten, fabrikanten en verzekeraars. Wij ondersteunen u dan ook graag in het contact met deze partijen.

Vestigingen en aanmeetpunten

U bent van harte welkom op één van onze vestigingen of op onze spreekuren in één van de samenwerkende ziekenhuizen en andere aanmeetlocaties.

COMTEX

Olmed is onderdeel van COMTEX, een samenwerkingsinitiatief van vier bekende leveranciers op het gebied van ambulante compressietherapie met een landelijke dekking: Dantuma Medische Speciaalzaak te Leeuwarden, Mathot Medische Speciaalzaken te Haarlem, Schmidt Medica te Zutphen en Olmed te Spijkenisse.