• Home >
  • Overige producten >
  • Aan- en uittrekhulpmiddelen

Aan- en uittrekhulpmiddelen

Om u zoveel mogelijk te ondersteunen in het zelfstandig aan- en uittrekken van uw kousen, bieden wij een breed assortiment hulpmiddelen aan voor kousen met een open of gesloten teen en voor armkousen.

Aantrekhulpen

Het aantrekken van compressiekousen is een intensieve bezigheid. Met een geschikt hulpmiddel kunt u zelfstandig, overal en met weinig kracht, uw steunkousen aan- en uittrekken.
In onderstaande instructievideo's vindt u meer uitleg over de volgende hulpmiddelen:


Aantrekhandschoenen

Met speciale aantrekhandschoenen met extra grip kunt u uw kousen gemakkelijker aantrekken. Deze handschoenen beschermen uw kousen bovendien tegen scherpe nagels en ringen.
U kunt in onze webshop www.olfit.nl het volledige assortiment aan- en uittrekhulpmiddelen bekijken en direct online bestellen.

Wasmiddel

Voor het reinigen van onze producten verkopen wij een speciaal wasmiddel. Dit wasmiddel is ontwikkeld voor therapeutisch elastische kousen en zorgt ervoor dat uw kousen langer mooi blijven.


Verzorgingsproducten

Therapeutisch elastische kousen kunnen niet goed tegen vetten en zalven. Als u uw benen wilt insmeren, gebruik dan onze speciale huidverzorgingsproducten; deze trekken snel in en zijn niet vet.