• Home >
  • Over ons >
  • Agenda

Agenda


Dinsdag 2 april 2019

Symposium Samenwerken aan Infectiepreventie en Wondzorg

Olmed is met een stand aanwezig op het Symposium Samenwerken aan Infectiepreventie en Wondzorg in Zoetermeer.

Het symposium is bedoeld voor iedereen die in zijn of haar dagelijkse werkzaamheden te maken met infectiepreventie of wondzorg.

U kunt workshops volgen en lezingen bijwonen over infectiepreventie en bij wondzorg. Tijdens het symposium kunt u op de informatiemarkt kennismaken met verschillende leveranciers van wondmaterialen en hulpmiddelen die worden gebruikt bij wondzorg. U krijgt inzicht in nieuwe ontwikkelingen en producten en leert meer over de achtergrond van de producten.

Meer informatie en inschrijven: https://www.alrijne.nl/wondsymposium2019 


Zaterdag 6 april 2019

NLNet Productcarrouselbijeenkomst

Olmed is namens Comtex met een stand aanwezig op de Productcarrouselbijeenkomst van NLNet in het Van der Valk Hotel in Nieuwerkerk a/d IJssel. Het thema van de ochtend is: ‘Het naadje van de kous – alles over compressie’

Tijdens verschillende rondes, verzorgd door de sponsoren van NLNet, komt u alles te weten over de huidige mogelijkheden op het gebied van compressiemateriaal. Ook zal er uitleg worden gegeven over het gebruik van compressie, wanneer is het nodig en wanneer heb je wat nodig? Daarnaast zal er door een patiënt gesproken worden over de ervaringen met compressie.

Meer informatie en inschrijven: https://www.lymfoedeem.nl/agenda/productcarrousel-compressiehulpmiddelen/