• Home >
  • Nieuws >
  • Oldekamp Medisch heet nu Olmed

Oldekamp Medisch heet nu Olmed

Oldekamp Medisch, dé specialist in therapeutisch elastische kousen, heeft een nieuwe naam: Olmed. Onze webshops Sportcompressiekousen.nl en Compressiekousen.nl gaan voortaan verder onder de naam Olfit.

Nieuwe naam, vertrouwde kwaliteit

Al bijna 50 jaar is Oldekamp Medisch een bekende naam voor patiënten en zorgaanbieders; een innovatief, ambitieus familiebedrijf. We leveren mooie producten van de hoogste kwaliteit en zoeken altijd naar de beste oplossing voor onze klanten. We gaan met de tijd mee en daar hoort een frisse, moderne uitstraling bij! Met de nieuwe namen en logo’s willen we beter laten zien wat we bieden en waar we voor staan. Maar natuurlijk met de service en kwaliteit die klanten van ons gewend zijn.


Olmed

Patiënten met een medische indicatie kunnen voor therapeutisch elastische kousen terecht bij Olmed. De kousen van Olmed worden aangemeten door een van onze gespecialiseerde bandagisten en worden met de juiste medische indicatie vergoed vanuit de basisverzekering. Patiënten zijn van harte welkom op onze vestigingen in Spijkenisse, Leiden, Vlissingen en Maastricht en op onze spreekuren in de samenwerkende ziekenhuizen en aanmeetlocaties.


Olfit

De webshop www.olfit.nl biedt producten die je fit, vitaal en gezond houden. Zo kun je online sportcompressiekousen, steunkousen, aantrekhulpmiddelen, braces en inlegzolen bestellen. Bestellingen die op voorraad zijn en voor 17 uur geplaatst worden, worden nog dezelfde werkdag gratis verstuurd. En heb je vragen of wil je advies? De klantenservice van Olfit is 7 dagen per week van 9.00 tot 21.00 uur bereikbaar en onze productspecialisten helpen je graag!